Започна кандидатстването за Forbes Business Awards 2018

Започна кандидатстването за Forbes Business Awards 2018

Започна кандидатстването за годишните награди Forbes Business Awards 2018 и всеки, който се гордее със своя успешен бизнес, е добре дошъл да кандидатства на специалния сайт на конкурса www.forbesbusinessawards.bg (http://www.forbesbusinessawards.bg/)

Крайният срок за кандидатстване е 2 ноември, като във Forbes Business Awards, които насърчават предприемаческия дух и добрите практики, могат да участват всички компании, които са регистрирани като търговски дружества в България - без значение колко са големи.

Компаниите могат да кандидатстват в една или повече от следните категории: · Развитие на бизнеса - Компании, които успешно са изпълнили стратегията си за растеж от малка, стартираща компания, до динамична фирма · Развитие на човешките ресурси - Компании, които се гордеят с политиката си в областта на човешките ресурси. · Качество на стоките - Компании, които се занимават с производство или търговия на различни категории продукти · Служител на годината - Компании, които искат да отличат определен служител за изключителния му принос към бизнеса · Награда за обществена дейност - Компании, които инвестират в социално-корпоративна отговорност и извършват обществено полезна дейност · Най-добър стартиращ бизнес - Млади компании, регистрирани в България, на възраст не повече от 3 години

В политиката на конкурса е заложено да не се допуска участие в определена категория, ако компанията-кандидат е била наградена (за първо, второ или трето място) в същата категория на предходното издание на конкурса Forbes Business Awards.

Кой може да участва

Кандидатури за участие във Forbes Business Awards може да подава всяко юридическо или физическо лице, регистрирано като търговец по смисъла на Търговския закон. Участието в конкурса е напълно безплатно, а компаниите могат да участват в повече от една категория. Всички кандидатури ще бъдат разгледани от независимо жури, съставено от уважавани бизнес личности.

Информацията в изпратените до Forbes България документи ще бъде използвана само за целите на журито и ще бъде квалифицирана като конфиденциална от журито и от списанието.