Илия Лингорски

Прочети още

Илия Лингорски е главен икономист на Българската банка за развитие и председател на Комитета по енергетика, инфраструктура и публично-частно партньорство на Европейската лига за икономическо сътрудничество. Опитът му през последните 25 години е в инвестиционното банкиране, проектното финансиране, туризма, енергетиката, публичните финанси и международните финансови институции.

Николай Гърнев

Прочети още

Николай Гърнев е управляващ съдружник на EY за България, Македония, Албания и Косово. Има 20 години опит в предоставянето на професионални услуги в сферата на независимия финансов одит и други финансови консултации на предприятия в Югоизточна Европа.

Огнян Донев

Прочети още

Огнян Донев е собственик, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на „Софарма“. Той е член на консултативния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Станимир Каролев

Прочети още

Станимир Каролев е основател и председател на Съвета на директорите на „Карол“. Освен че е един от най-големите борсови посредници в България, „Карол“ има интереси в областта на земеделската земя и иновациите.

Мария Шишкова

Прочети още

Мария Шишкова е управляващ партньор в AIMS Human Capital и член на борда на Български форум на бизнес лидерите. Тя има над 20 години опит в областта на управлението и човешките ресурси.

До крайния срок остават
0:0:0
Кандидатствай

С подкрепата на